Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco

Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco

3.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
16 unidades

Υλικά

Acarajé
  • feijão-frade seco
    500 g
  • Água q.b. p/ demolhar
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • sal
    2 c. chá de
  • Óleo q.b. p/ fritar
Vatapá
  • sobras de pão
    100 g
  • leite de coco
    250 g
  • amendoim torrado
    80 g
  • caju torrado s/ sal
    80 g
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • alho
    2 dentes de
  • malagueta
    ½
  • óleo de dendê
    30 g
  • sal
    1 pitada de
  • Camarão seco q.b. p/ guarnecer

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 unidade

Νάτριο 338.1 mg
Πρωτεΐνη 4.1 g
Θερμίδες 583 kJ / 139.3 kcal
Λιπαρά 9 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Υδατάνθρακες 10.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων