
Συσκευές & Αξεσουάρ
Warm beetroot dish
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
226.5 mg
Πρωτεΐνη
2.5 g
Θερμίδες
568 kJ /
135 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Υδατάνθρακες
11.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polish cuisine: Dinner and sides
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMustard and cheddar mash
30 λεπτ.
Ham and cheese canelé
49ωρ.
Refried beans
10 λεπτ.
Steamed eggs sunny side up
15 λεπτ.
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 λεπτ.
Quick beetroot relish
40 λεπτ.
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.