Merluzzo tataki al pesto

Merluzzo tataki al pesto

4.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Pesto
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
  • 50 g di pinoli
  • 100 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di olio extravergine di oliva
Merluzzo
  • 700 g di acqua
  • 4 filetti di merluzzo (200 g circa ciascuno)
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 150 - 200 g di insalata valeriana lavata e asciugata
  • 3 carote pelate e a julienne
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 limone il succo spremuto fresco

Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 47 g
Θερμίδες 2950 kJ / 705 kcal
Λιπαρά 55 g
Υδατάνθρακες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων