
Συσκευές & Αξεσουάρ
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
carrot cut into pieces1
-
potato (approx. 100 g), cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
olive oil1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice (medium-grain)150 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
363.6 kcal /
1521.3 kJ
Πρωτεΐνη
25.5 g
Λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
22.5 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.6 g
Νάτριο
243.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Postcards from Greece
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVersatile smooth soup
45 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Traditional minestrone
45 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 λεπτ.
Thai green broccoli and spinach soup
25 λεπτ.
Pumpkin and ginger soup
35 λεπτ.
Lamb and barley soup
50 λεπτ.
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 λεπτ.
Tomato and red lentil soup
30 λεπτ.
Cucumber soup
25 λεπτ.
Sweetcorn and potato chowder
40 λεπτ.