
Συσκευές & Αξεσουάρ
Borscht with Polish dumplings
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Porcini mushroom filling
-
dried porcini mushrooms30 g
-
water250 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
oil2 tsp
-
breadcrumbs30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice2 tsp
Dumplings
-
plain flour plus extra for dusting140 - 160 g
-
olive oil1 tbsp
-
lukewarm water70 g
Borscht
-
raw beetroot peeled and cut into quarters600 - 700 g
-
garlic cloves3
-
dried porcini mushrooms cut into slices5
-
water plus extra for boiling1400 g
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
raw sugar2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries5
-
white vinegar to taste2 - 3 tbsp
-
dried marjoram2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
191.6 kcal /
804.9 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
30.2 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
701.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Sweetcorn and potato chowder
40 λεπτ.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pea and lettuce soup with scallops
45 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.
Thai green broccoli and spinach soup
25 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Cheat's chicken shoyu ramen
40 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.