
Συσκευές & Αξεσουάρ
Borscht with Polish dumplings
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Porcini mushroom filling
-
dried porcini mushrooms30 g
-
water250 g
-
brown onion cut into quarters80 g
-
oil2 tsp
-
breadcrumbs30 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice2 tsp
Dumplings
-
plain flour plus extra for dusting140 - 160 g
-
olive oil1 tbsp
-
lukewarm water70 g
Borscht
-
raw beetroot peeled and cut into quarters600 - 700 g
-
garlic cloves3
-
dried porcini mushrooms cut into slices5
-
water plus extra for boiling1400 g
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
raw sugar2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries5
-
white vinegar to taste2 - 3 tbsp
-
dried marjoram2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
191.6 kcal /
804.9 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
30.2 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
701.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Hug in a mug" chicken soup
30 λεπτ.
Creamy chicken cauliflower soup
40 λεπτ.
Blended mixed vegetable soup
45 λεπτ.
Chicken and sweet corn soup
30 λεπτ.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 λεπτ.
Minestrone
40 λεπτ.
Spiced Moroccan lentil soup
40 λεπτ.
Cauliflower soup with bacon dust
35 λεπτ.
Pumpkin soup
30 λεπτ.
Chicken laksa
30 λεπτ.
Vegetable soup
35 λεπτ.
Chunky mixed vegetable soup
50 λεπτ.