
Συσκευές & Αξεσουάρ
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Crumble
-
roasted, unsalted cashew nuts15 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
vegan cheese, grated (see tip)50 g
-
rolled oats35 g
Steamed Vegetables
-
water500 g
-
cauliflower florets350 g
-
broccoli florets350 g
-
fine sea salt1 pinch
Béchamel
-
extra virgin olive oil50 g
-
plain flour70 g
-
soya milk500 g
-
vegan cheese, grated100 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
341 kcal /
1426 kJ
Πρωτεΐνη
17.42 g
Λιπαρά
22.19 g
Υδατάνθρακες
17.95 g
Φυτικές ίνες
4.36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegan
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 Min