Paneer Makhani

Paneer Makhani

4.7 292 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • raw cashew nuts
    25 g
  • water plus 2 Tbsp
    200 g
  • garlic cloves
    5
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • ghee plus extra for frying
    50 g
  • onions quartered
    70 g
  • passata
    300 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • desiccated coconut
    1 tsp
  • Kashmiri chilli powder
    1 tsp
  • ground coriander
    ½ tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • garam masala
    ½ tsp
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, cauliflower, cut in 2 cm pieces, or peas)
    250 g
  • paneer cheese diced (2 cm)
    250 g
  • plain yoghurt
    75 g
  • double cream
    50 g
  • caster sugar
    ½ tsp
  • fresh coriander leaves chopped, for garnishing
    5 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 533 kcal / 2229 kJ
Πρωτεΐνη 18.7 g
Λιπαρά 41.4 g
Υδατάνθρακες 21.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων