
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paneer Makhani
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
raw cashew nuts25 g
-
water plus 2 Tbsp200 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
ghee plus extra for frying50 g
-
onions quartered70 g
-
passata300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
desiccated coconut1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, cauliflower, cut in 2 cm pieces, or peas)250 g
-
paneer cheese diced (2 cm)250 g
-
plain yoghurt75 g
-
double cream50 g
-
caster sugar½ tsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
18.7 g
Θερμίδες
2229 kJ /
533 kcal
Λιπαρά
41.4 g
Υδατάνθρακες
21.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Palak Paneer
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min