
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tarka Dal
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
mung dal250 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
garlic cloves finely sliced6
-
vegetable oil1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
ghee40 g
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh green chillies halved, deseeded, to taste1 - 2
-
ground turmeric½ tsp
-
garam masala2 tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
884 kJ /
211 kcal
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
22.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Palak Paneer
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min