Sogliole e finocchi con curry al Varoma

Sogliole e finocchi con curry al Varoma

4.0 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di finocchi a spicchi o a tocchetti
    400 g
  • di burro
    40 g
  • di farina tipo 00
    25 g
  • di curry in polvere
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • sogliole eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
    2
  • di acqua
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 373 kcal / 1561 kJ
Πρωτεΐνη 38.6 g
Λιπαρά 19.4 g
Υδατάνθρακες 11.7 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων