
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red split lentils rinsed and drained250 g
-
water350 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
aubergines sliced 7-8 mm (approx. 1 large)300 g
-
courgettes sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)300 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
171 kcal /
716 kJ
Πρωτεΐνη
9.79 g
Λιπαρά
8.54 g
Υδατάνθρακες
13.85 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vegan
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Spinach & Lentil Curry
25 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 λεπτ.
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1ωρ. 30 λεπτ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Crispy Korean Tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.
Cauliflower Mac and Cheese
1ωρ. 40 λεπτ.
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 λεπτ.