
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.5 g
Θερμίδες
774 kJ /
185 kcal
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
BBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Indian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Tomato and Vegetable Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 λεπτ.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 λεπτ.