
Συσκευές & Αξεσουάρ
Root Vegetable Hotpot with Harissa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil25 g
-
onions quartered80 g
-
fresh thyme leaves only½ Tbsp
-
harissa paste to taste1 - 2 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
mixed root vegetables peeled, cut in pieces (3-4 cm) (e.g. carrots, parsnips, swede, sweet potatoes, see tip)600 g
-
water400 g
-
tinned haricot beans drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
185 kcal /
774 kJ
Πρωτεΐνη
4.5 g
Λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
24.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 Min