Συσκευές & Αξεσουάρ
Pea and lettuce soup with scallops
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dill oil
-
fresh dill leaves only (approx. 60 g)12 sprigs
-
grapeseed oil200 g
Soup
-
eschalots2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
cos lettuce cut into pieces120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter50 g
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
frozen peas600 g
-
olive oil60 g
Scallops
-
olive oil1 tbsp
-
scallops roe removed24
-
salt to season
-
fresh ground black pepper to season
-
fresh dill for garnishing, finely chopped3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Νάτριο
220 mg
Πρωτεΐνη
10.6 g
Θερμίδες
1310.5 kJ /
312 kcal
Λιπαρά
25.7 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
8.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy scallop soup with chorizo
30 Min
Sourdough soup (White borscht)
96 Std. 30 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Versatile smooth soup
45 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 Min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 Std. 25 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 Std. 15 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min