Raviggiolo di Cernusco

Raviggiolo di Cernusco

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di farina tipo 00
    350 g
  • di farina di grano saraceno
    150 g
  • di acqua
    250 g
Ripieno
  • di burro
    40 g
  • spicchio di aglio intero
    1
  • di catalogna a strisce (1-2 cm)
    200 g
  • di erbette di campo a foglia larga miste (tarassaco, piantaggine o altro tipo), lavate
    200 g
  • di formaggio tipo salva cremasco a pezzi (2-3 cm)
    280 g
    280 g di formaggio, tipo quartirolo a pezzi (2-3 cm)
Terminare la preparazione
  • di salsiccia di maiale senza pelle e sbriciolata
    150 g
  • di burro
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 953 kcal / 3987 kJ
Πρωτεΐνη 33.7 g
Λιπαρά 48.1 g
Υδατάνθρακες 102.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων