
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pearl Barley Risotto with Asparagus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Red Wine Reduction
-
onion (approx. 150 g), quartered1
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced40 g
-
meat stock paste (see tips)1 - 2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
water250 g
-
red wine110 g
Pearl Barley Risotto
-
Parmesan cheese crust removed and cut in pieces (3 cm)50 g
-
leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces1
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
pearl barley300 g
-
verjuice (see tip)100 g
-
water750 g
-
meat stock paste (see tips)2 tsp
-
baby beetroot peeled, quartered6
-
baby carrots peeled12
-
asparagus trimmed and cut in pieces (4 cm)1 bunch
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1430 kJ /
340 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
12 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

WHOLEFOOD COOKING
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Palak Paneer
45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min