
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pearl Barley Risotto with Asparagus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Red Wine Reduction
-
onion (approx. 150 g), quartered1
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced40 g
-
meat stock paste (see tips)1 - 2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
water250 g
-
red wine110 g
Pearl Barley Risotto
-
Parmesan cheese crust removed and cut in pieces (3 cm)50 g
-
leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces1
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
pearl barley300 g
-
verjuice (see tip)100 g
-
water750 g
-
meat stock paste (see tips)2 tsp
-
baby beetroot peeled, quartered6
-
baby carrots peeled12
-
asparagus trimmed and cut in pieces (4 cm)1 bunch
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
340 kcal /
1430 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
34 g
Φυτικές ίνες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

WHOLEFOOD COOKING
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 λεπτ.
Aubergine Bhurta
30 λεπτ.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 λεπτ.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 λεπτ.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2ωρ.
Goat's Cheese Pie
1ωρ. 10 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.