
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini Falafel with Beetroot Houmous
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Beetroot Houmous
-
garlic clove1
-
lemon juice (approx. 1-2 lemons)50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (approx. 100 g)1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tahini1 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
ground cumin (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
paprika for sprinkling1 pinch
Falafel
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
coriander seeds lightly ground1 tsp
-
cumin seeds lightly ground1 tsp
-
spelt flour1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
530 kJ /
126 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
3 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanish Tortilla - Tortilla Española
45min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Thai Curry Noodles
25min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Indian Vegetable Curry
50min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Vegetable Biryani
50min
Vegan Bolognese
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min