
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Butternut Squash with Feta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butternut squash halved lengthways1
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped1 sprig
-
water400 g
-
quinoa200 g
-
garlic clove1
-
red onion quartered (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut in pieces (approx. 75 g)1
-
carrot cut in pieces (approx. 75 g)1
-
sweetcorn cob kernels only1
-
ground cumin½ tsp
-
currants20 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh coriander leaves and stems, chopped1 - 2 sprigs
-
Tamari sauce2 tsp
-
sunflower seeds for sprinkling2 Tbsp
-
feta cheese for crumbling70 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1964 kJ /
467 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
12 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
BBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Indian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Tomato and Vegetable Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 λεπτ.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 λεπτ.