Conchiglioni aux épinards et ricotta

Conchiglioni aux épinards et ricotta

4.2 149 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'eau
    1500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 ½ c. à café
  • de pâtes sèches type conchiglioni
    250 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre doux
    30 g
  • d'épinards frais
    500 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de ricotta
    450 g
  • de gorgonzola
    100 g
  • de pignons de pin
    70 g
  • de pancetta (προαιρετικό πεδίο) coupée en fines lanières
    150 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 735 kcal / 3077 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 42.8 g
Υδατάνθρακες 49.5 g
Φυτικές ίνες 5.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων