Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)

Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)

3.9 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di filetti di merluzzo in 4 tranci (200 g circa cad.)
    800 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di sale
    4 pizzichi
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di cavolo cappuccio viola, a listarelle (0,5 cm)
    500 g
  • nespole denocciolate e sbucciate in quarti
    8
  • datteri denocciolati a metà
    12
  • di acqua
    500 g
  • limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
    1
  • di pepe rosa in grani
    1 cucchiaino
  • di aneto fresco
    1 rametto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 404 kcal / 1690 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων