
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Vegetables
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
stale white bread torn in pieces50 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
garlic cloves3
-
carrots cut in pieces300 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
pumpkin flesh diced (3 cm)300 g
-
onions sliced300 g
-
olive oil50 g
-
water50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sweet potatoes diced (2 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)100 g
-
Swiss chard thick stalks removed, sliced (3 cm)100 g
Béchamel Sauce
-
whole milk500 g
-
butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1435 kJ /
343 kcal
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Palak Paneer
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min