Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Stroganoff
-
onions quartered150 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
carrots sliced (2 mm)250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh mushrooms quartered200 g
-
hearts of palm, tinned drained, sliced (5 mm)500 g
-
soya cream200 g
Parnsip and Leek Purée
-
leeks thinly sliced250 g
-
25 g margarinebutter25 g
-
rice milk450 g
-
parsnips cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1050 kJ /
251 kcal
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian Vegetable Curry
50min
Star Burgers
20h 5min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20min
Dill Stuffed Peppers
5min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Palak Paneer
45min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Vegan Bolognese
50min
Vegan Burgers
45min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1h