
Συσκευές & Αξεσουάρ
涼拌五味鮮蚵
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
地瓜粉50 克
-
新鮮蚵仔300 克
-
水 (川燙用)1500 克
-
薑 切片10 克
-
米酒15 克
-
冰塊300 克
-
冷開水 ,將冰塊與冷開水混合,即成冰鎮水600 克
-
蒜頭10 克
-
蔥 切小段(2公分)10 克
-
新鮮紅辣椒 切小段(2公分)10 克
-
醬油15 克
-
甜辣醬15 克
-
白醋15 克
-
糖15 克
-
香油15 克
-
新鮮香菜 切碎5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
154 kcal /
644 kJ
Πρωτεΐνη
7.8 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

熱炒排行榜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν