
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red split lentils150 g
-
water700 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
tomatoes, tinned400 g
-
courgettes sliced150 g
-
button mushrooms halved50 g
-
tomato purée to taste2 - 3 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11.7 g
Θερμίδες
841 kJ /
201 kcal
Λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Palak Paneer
45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min