
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red split lentils150 g
-
water700 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
tomatoes, tinned400 g
-
courgettes sliced150 g
-
button mushrooms halved50 g
-
tomato purée to taste2 - 3 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
201 kcal /
841 kJ
Πρωτεΐνη
11.7 g
Λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Spinach & Lentil Curry
25 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 λεπτ.
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1ωρ. 30 λεπτ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Crispy Korean Tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 λεπτ.
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 λεπτ.
Cauliflower Mac and Cheese
1ωρ. 40 λεπτ.
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 λεπτ.
Quinoa Salad
35 λεπτ.