Συσκευές & Αξεσουάρ
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
red split lentils150 g
-
water700 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
tomatoes, tinned400 g
-
courgettes sliced150 g
-
button mushrooms halved50 g
-
tomato purée to taste2 - 3 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
11.7 g
Θερμίδες
841 kJ /
201 kcal
Λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Butterbean and Feta Burgers
1ωρ. 30 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Vegetarian Medallions
1ωρ. 10 λεπτ.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 λεπτ.
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1ωρ.