
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1685 kJ /
403 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25 λεπτ.
BBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 λεπτ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.