Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter

Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter

3.9 179 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    1000 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (3 cm)
    200 g
  • Spinat, frisch in groben Streifen
    300 g
  • Topfen, 20% Fett (am besten Ziegentopfen)
    250 g
  • Eidotter
    2
  • Weizenmehl, griffig
    100 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
    ¼ TL
  • Muskat, gemahlen
    2 Prisen
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    120 g
  • gemischte, getrocknete Kräuter (Bergkräuter siehe Tipp)
    1 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 496 kcal / 2077 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 25 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων