
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hekele
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
filetów ze śledzia, solonego, à la Matjas odsączonych z zalewy, uprzednio namoczonych w wodzie, pokrojonych w 0,5 cm kostkę300 g
-
wody400 g
-
jajka2
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki150 g
-
musztardy łagodnej1 - 2 łyżki
-
pieprzu czarnego, mielonego1 - 2 szczypty
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
183.1 kcal /
765.9 kJ
Πρωτεΐνη
16.6 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
6.3 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.2 g
Νάτριο
167.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA ŚLĄSKA
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGrillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili
40 λεπτ.
Pyry z gzikiem
1ωρ.
Kokosowe bao z krewetkami
1ωρ. 40 λεπτ.
Pasztet z cukinii
1ωρ. 45 λεπτ.
Sałatka grecka z dressingiem z serem feta
35 λεπτ.
Proteinowy bowl z falafelami i granatem
2ωρ. 35 λεπτ.
Sałatka ziemniaczana
50ωρ.
Sakiewki ze szpinakiem i serem feta
50 λεπτ.
Warstwowa sałatka z szynką i jajkami
35 λεπτ.
Sałatka z grillowanej papryki i ciecierzycy
25 λεπτ.
Wieżyczki z czarnego ryżu
55 λεπτ.
Sałatka z buraków z kozim serem i orzechami włoskimi (TM6)
15 λεπτ.