Coda di rospo all'andouille

Coda di rospo all'andouille

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    500 g
  • foglie di alloro secche
    2
  • chiodi di garofano
    2
  • di patate a dadini (1,5 cm)
    600 g
  • di foglie di spinaci freschi
    300 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe a piacere
    2 pizzichi
  • di panna acida
    70 g
  • di scalogno a metà
    60 g
  • di burro salato
    20 g
  • di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische (6 filetti)
    1000 g
  • di salsiccia fresca a fette (conservarne 6 per la decorazione)
    150 g
    150 g di coppa di testa, a fette
  • di sidro, secco
    250 g
  • di amido di mais (maizena)
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 361 kcal / 1524 kJ
Πρωτεΐνη 39.3 g
Λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 19.8 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων