Risotto de cebada perlada

Risotto de cebada perlada

3.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 ración

Υλικά

  • 70 g de chalota (2-3)
  • 30 g de aceite de oliva
  • 250 g de cebada perlada lavada y escurrida
  • 100 g de vino blanco seco vegano
  • 750 g de agua caliente
  • 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero vegano
    1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.), vegano
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta blanca molida
  • ¾ cucharadita de tomillo seco (προαιρετικό πεδίο)
  • 40 g de piñones
  • 400 g de calabacín en rodajas (5 mm)
  • 50 g de tomates secos en aceite en tiras (5 mm)
  • 60 g de mantequilla de almendras

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 517 kcal / 2159 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 52 g
Φυτικές ίνες 8.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων