
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅酒風味燉鯖魚
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鯖魚 ,切塊(約5公分)400 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
薑 ,切片15 克
-
油20 克
-
洋蔥 ,切絲60 克
-
水150 克
-
味噌1 大匙
-
醬油1 大匙
-
紅酒150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
588.1 kcal /
2458.4 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

減醣大作戰
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν