Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle

Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle

4.3 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di radice fresca di zenzero pelata e a tocchetti (3-4 cm)
    1 pezzo
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    3 pizzico
  • di asparagi a pezzetti, i gambi e le punte separati
    300 g
  • di riso Venere
    280 g
  • mazzancolle fresche, sgusciate ed eviscerate
    20
  • limone il succo spremuto fresco e filtrato
    1
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 468 kcal / 1958 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 52.1 g
Φυτικές ίνες 7.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων