Suflet z boczku i jajek

Suflet z boczku i jajek

4.4 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 sztuk

Υλικά

  • jajek
    8
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
  • śmietany, 18% tłuszczu
    140 g
  • szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. ½ pęczka)
    5 g
  • masło do natłuszczenia foremek do sufletów
  • boczku wędzonego, bez skóry i kości chudego, pokrojonego w kostkę
    80 - 100 g
    80 - 100 g szynki, gotowanej lub wędzonej, pokrojonej w kostkę
  • wody
    500 g

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 161 kcal / 674 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων