Suflet z boczku i jajek

Suflet z boczku i jajek

4.4 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 sztuk

Υλικά

  • 8 jajek
  • ½ łyżeczki soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 140 g śmietany, 18% tłuszczu
  • 5 g szczypiorku, świeżego drobno pokrojonego (ok. ½ pęczka)
  • masło do natłuszczenia foremek do sufletów
  • 80 - 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości chudego, pokrojonego w kostkę
    80 - 100 g szynki, gotowanej lub wędzonej, pokrojonej w kostkę
  • 500 g wody

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 sztukę

Πρωτεΐνη 9 g
Θερμίδες 674 kJ / 161 kcal
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων