
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Chickpea Stew
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions quartered80 g
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
potatoes peeled, diced (3-4 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
smoked paprika2 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
fresh baby spinach250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
219 kcal /
920 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
67 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Νάτριο
265 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 Min
Aubergine Bhurta
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 Std.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Palak Paneer
45 Min
Vegan Bolognese
50 Min