Involtini di branzino con sugo alla puttanesca

Involtini di branzino con sugo alla puttanesca

4.3 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • filetti di branzino
    8
  • foglie di basilico fresche lavate
    8
  • di olive nere denocciolate + 16 per involtini
    150 g
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati
    8
  • pinoli sgusciati q.b.
  • di sale
    8 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    8 pizzichi
  • di taccole
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di capperi sotto sale ben dissalati
    50 g
  • di acciughe sott'olio
    30 g
  • peperoncino piccante rosso
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di salsa di pomodoro
    500 g
  • di acqua
    100 g
Cottura della pasta (opzionale)
  • di acqua
    1600 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
  • di pasta secca corta
    320 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 26 kcal / 3456 kJ
Πρωτεΐνη 50.8 g
Λιπαρά 32.5 g
Υδατάνθρακες 78.3 g
Φυτικές ίνες 8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 112.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων