Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried fennel seeds1 tsp
-
oil20 g
-
onions halved then sliced (5 mm)60 g
-
fennel bulb sliced (2-3 cm), fronds reserved for garnishing400 g
-
sugar20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
fine sea salt plus extra to taste and for cooking pasta1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
fine sea salt
-
pine nuts30 g
-
bocconcini drained125 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
2324 kJ /
551 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Υδατάνθρακες
76 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Cooking with High Temp.
8 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Wellington
2ωρ.
Indian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Butterbean and Feta Burgers
1ωρ. 30 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Vegan Burgers
45 λεπτ.
Vegetarian Medallions
1ωρ. 10 λεπτ.