
Συσκευές & Αξεσουάρ
Butternut Squash Masala Dosa
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dosa Batter
-
white rice400 g
-
chana dal (yellow dried split peas)140 g
-
water for soaking
-
fine sea salt1 tsp
Butternut Squash Masala and Dosas
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
sunflower oil plus 8 tsp for dosas15 g
-
garam masala1 Tbsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus 8 tsp for dosas150 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)1
-
fine green beans trimmed, cut in pieces (2-3 cm)150 g
-
coconut yoghurt (προαιρετικό πεδίο) vegan (see tip)150 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
309 kcal /
1283 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
21 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
433 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20min