
Συσκευές & Αξεσουάρ
Festive Nut Roast Wreath
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
-
pecan nut halves100 g
-
blanched hazelnuts100 g
-
carrots diced (1 cm)300 g
-
parsnips peeled, diced (1 cm)300 g
-
butternut squash peeled, diced (1 cm)200 g
-
olive oil plus 30 g and extra for frying2 Tbsp
-
cooked, peeled chestnuts180 g
-
bread torn in pieces80 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves16
-
red onions quartered200 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tinned lentils rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
medium eggs2
-
dried thyme1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
dried cranberries120 g
-
maple syrup3 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
584 mg
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
2159 kJ /
518 kcal
Λιπαρά
31 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Curry Noodles
25min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Palak Paneer
45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min