Łosoś teriyaki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)

4.4 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sosu teriyaki
    75 g
  • filetów z łososia, świeżych (4 szt. po 150 g, grubość 3 cm, patrz wskazówka)
    600 g
  • ziaren sezamu, białego
    40 g
  • wody do całkowitego przykrycia worków (patrz wskazówka) plus dodatkowa ilość do napełnienia miski
    1400 - 1500 g
  • korzenia imbiru, świeżego grubości 1-2 mm
    8 plastrów
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    30 g
    1 płaska łyżeczka witaminy C, w proszku

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 391.2 kcal / 1636.6 kJ
Πρωτεΐνη 33.6 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 6.6 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Νάτριο 823.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων