Insalata di polpo sottovuoto con verdurine

Insalata di polpo sottovuoto con verdurine

4.8 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di polpo fresco solo i tentacoli (vedere consigli)
    600 g
  • di paprica
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • spicchi di aglio schiacciato
    2
  • di sale
    2 pizzichi
  • foglie di alloro secche
    2
  • di acqua (vedere consigli)
    1600 g
  • succo di limone
    30 g
  • di carote in bastoncini (0.5 x 5 cm)
    120 g
  • di cipolla rossa a fette sottili (0.5 cm)
    100 g
  • di peperone verde in bastoncini (0.5 x 5 cm)
    80 g
  • di peperone rosso in bastoncini (0.5 x 5 cm)
    80 g
  • di aceto bianco
    15 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di prezzemolo fresco le foglioline
    5 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 281 kcal / 1177 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 594 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων