Insalata di polpo sottovuoto con verdurine

Insalata di polpo sottovuoto con verdurine

4.8 49 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • 600 g di polpo fresco solo i tentacoli (vedere consigli)
  • 1 cucchiaio di paprica
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio schiacciato
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1600 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g succo di limone
  • 120 g di carote in bastoncini (0.5 x 5 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a fette sottili (0.5 cm)
  • 80 g di peperone verde in bastoncini (0.5 x 5 cm)
  • 80 g di peperone rosso in bastoncini (0.5 x 5 cm)
  • 15 g di aceto bianco
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di prezzemolo fresco le foglioline

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 281 kcal / 1177 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 594 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων