Baccalà panna e alloro sottovuoto

Baccalà panna e alloro sottovuoto

4.0 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Crema di ceci e pomodori secchi
  • di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
    100 g
  • spicchio di aglio
    ½
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati
    5
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    30 g
Baccalà sottovuoto
  • di acqua
    1600 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di baccalà ammollato e dissalato (2 filetti)
    400 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    160 g
  • di alloro fresco lavate
    2 foglie
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati
    6
  • di prezzemolo fresco le foglioline
    1 rametto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 396.5 kcal / 1660.1 kJ
Πρωτεΐνη 24.5 g
Λιπαρά 24.9 g
Υδατάνθρακες 19.5 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.9 g
Νάτριο 1943 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων