Panzanella di pescatrice e peperoni

Panzanella di pescatrice e peperoni

4.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
2 porzioni

Υλικά

  • di pane toscano a dadini (2-3 cm)
    100 g
  • foglie di basilico fresche lavate
    6 - 8
  • di prezzemolo fresco , le foglioline lavate ed asciugate
    4 - 5 rametti
  • di origano secco
    1 - 2 pizzichi
  • spicchio di aglio
    1
  • filetto di acciuga sott'olio sgocciolato
    1
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di acqua
    500 g
  • di peperone giallo pulito e a dadini (2-3 cm)
    100 g
  • di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
    300 g
  • di aceto di vino bianco
    1 ½ cucchiaio
  • di sale
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 616 kcal / 2577 kJ
Πρωτεΐνη 32.5 g
Λιπαρά 36.7 g
Υδατάνθρακες 38.1 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων