Łosoś z kapustą w cieście francuskim

Łosoś z kapustą w cieście francuskim

4.7 245 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porcje

Υλικά

  • fileta z łososia, świeżego, bez skóry pokrojonego na kawałki (ok. 10 x 15 cm)
    600 - 700 g
  • pieczarek przekrojonych na pół
    400 g
  • oleju
    60 g
  • soli
    ¾ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • cebuli przekrojonej na pół
    100 g
  • kapusty kiszonej odsączonej, pokrojonej na kawałki
    200 g
  • kminku, mielonego
    ½ łyżeczki
  • wody
    200 g
  • ciasta francuskiego (275 g)
    1 opakowanie
  • jajko roztrzepane
    1

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 793.4 kcal / 3321.7 kJ
Πρωτεΐνη 43.4 g
Λιπαρά 56.3 g
Υδατάνθρακες 29.9 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.7 g
Νάτριο 662.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων