Ryba na parze z sosem pomidorowym

Ryba na parze z sosem pomidorowym

4.2 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji

Υλικά

  • 50 g oliwy z oliwek
  • 500 g przecieru pomidorowego, typu passata
  • ¼ - ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki cukru (προαιρετικό πεδίο)
  • 800 - 1000 g filetów z białej ryby świeżych, ze skórą (4 szt.), np. dorsza, morszczuka
  • 500 g zielonej fasolki mamut, świeżej przekrojonej na pół
    500 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, przekrojonej na pół
  • majonez (προαιρετικό πεδίο) ilość do dekoracji
  • 1 łyżeczka szczypiorku, świeżego posiekanego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 280.5 kcal / 1174.4 kJ
Πρωτεΐνη 32.7 g
Λιπαρά 13.8 g
Υδατάνθρακες 10.7 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων