
Συσκευές & Αξεσουάρ
Suan la tang (hot and spicy soup)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Chilli oil
-
garlic clove1
-
eschalot peeled1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
chilli powder to taste3 tbsp
-
oil200 g
Szechuan soup
-
dried shiitake mushrooms3
-
dried black fungus (see Tips)10 g
-
warm water for soaking
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices1 cm
-
canned bamboo shoots drained60 - 90 g
-
water plus an extra 3 tablespoons1000 g
-
pork mince200 g
-
fresh enoki mushrooms cut into pieces (3 cm)100 g
-
soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese black vinegar to taste3 - 4 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
arrowroot flour2 tbsp
-
tofu cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg white lightly beaten1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices1 - 2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
175.8 kcal /
738.2 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
10.7 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
368.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Creamy chicken cauliflower soup
40 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Minestrone
40 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Pumpkin soup
30 Min
Chicken laksa
30 Min
Vegetable soup
35 Min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min