
Συσκευές & Αξεσουάρ
Xi hu niu rou geng (beef broth)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet partially frozen, then cut into thin slices120 g
-
cornflour plus 1 teaspoon extra1 tsp
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
vegetable oil20 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tsp
-
fresh king oyster mushrooms cut into matchsticks80 g
-
silken tofu cut into thin strips150 g
-
water plus 2 tablesoons extra600 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tbsp
-
egg whites3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh coriander roughly chopped, plus extra for garnishing10 sprigs
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
143.9 kcal /
604.4 kJ
Πρωτεΐνη
13.4 g
Λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
4.3 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
949.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Creamy chicken cauliflower soup
40 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Minestrone
40 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Pumpkin soup
30 Min
Chicken laksa
30 Min
Vegetable soup
35 Min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min