Gamberi in agrodolce sottovuoto

Gamberi in agrodolce sottovuoto

3.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    1500 g
  • gamberi crudi di media grandezza puliti (360 g) (vedere consigli)
    24
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di peperone rosso a striscioline (2x5 cm)
    50 g
  • di ananas fresco a pezzi
    120 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di radice fresca di zenzero grattugiata
    ½ cucchiaino
  • di peperoncino piccante rosso, fresco
    ¼
  • di olio di semi di arachidi
    20 g
  • di ananas fresco a pezzetti
    100 g
  • di zucchero di canna
    40 g
  • di aceto di riso
    30 g
  • di salsa di soia
    30 g
  • di amido di mais (maizena)
    1 ½ cucchiaino
  • di coriandolo le foglioline tritate
    1 rametto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 216 kcal / 903 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 6.5 g
Υδατάνθρακες 20.5 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων