Yu wan tang (fish ball soup)

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • salt plus extra to taste
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • ice cubes plus extra for iced water (see Tips)
    100 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water plus extra for iced water
    800 g
  • garlic clove cut into thin slices (optional)
    1
  • fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing
    1

Διατροφή ανά 4 portions

Θερμίδες 434.8 kcal / 1826.2 kJ
Πρωτεΐνη 80.9 g
Λιπαρά 9.9 g
Υδατάνθρακες 4.2 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 6910.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων