Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta

Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta

4.6 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Citronette al prezzemolo
  • spicchio di aglio
    ½
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    1 mazzetto
  • grani di pepe bianco
    2
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
Calamari
  • di calamari freschi piccoli, ad anelli
    650 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di olive taggiasche denocciolate
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 298.3 kcal / 1248.1 kJ
Πρωτεΐνη 25.6 g
Λιπαρά 18.6 g
Υδατάνθρακες 6.6 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 470.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων