Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta

Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta

3.0 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • foglie di salvia fresche
    3
  • di fagioli bianchi secchi precedentemente ammollati in acqua per 10-12 ore, ben sciacquati
    200 g
  • di polpa di pomodoro
    600 g
  • di acqua
    300 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 167 kcal / 698.7 kJ
Πρωτεΐνη 4.1 g
Λιπαρά 10.6 g
Υδατάνθρακες 12.1 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 523.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων