Branzino sottovuoto al pepe rosa

Branzino sottovuoto al pepe rosa

4.4 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Branzino sottovuoto
  • di acqua
    1700 g
  • di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
    600 g
  • di sale
    4 pizzichi
  • di pepe rosa in grani + q.b. per servire
    3 - 4 cucchiaini
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
Citronette
  • di succo di limone spremuto fresco
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 334 kcal / 1397 kJ
Πρωτεΐνη 32.1 g
Λιπαρά 22.7 g
Υδατάνθρακες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων