
Συσκευές & Αξεσουάρ
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
black-eyed beans, dried (see tip)200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
water plus extra for soaking beans800 g
-
carrots150 g
-
leeks150 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled300 g
-
tomatoes to taste1 - 2
-
tomato purée30 g
-
cider vinegar20 g
-
soy sauce40 g
-
maple syrup20 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
356 kcal /
1497 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
56 g
Φυτικές ίνες
13 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 Min