
Συσκευές & Αξεσουάρ
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
black-eyed beans, dried (see tip)200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
water plus extra for soaking beans800 g
-
carrots150 g
-
leeks150 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled300 g
-
tomatoes to taste1 - 2
-
tomato purée30 g
-
cider vinegar20 g
-
soy sauce40 g
-
maple syrup20 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
356 kcal /
1497 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
56 g
Φυτικές ίνες
13 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 min
Aubergine Bhurta
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 h 45 min
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 h
Goat's Cheese Pie
1 h 10 min
Star Burgers
20 h 5 min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Palak Paneer
45 min
Vegan Bolognese
50 min