Tarta Pascualina

Tarta Pascualina

4.4 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Masa
  • manteca para enmantecar el molde
  • de harina 0000
    400 g
  • de aceite de girasol
    70 g
  • de agua
    150 g
  • de sal
    1 cucharadita
Relleno
  • de queso parmesano o reggianito en trozos
    100 g
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de morrón rojo en trozos
    100 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de hojas de espinaca frescas (limpias y secas)
    600 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    ½ cucharadita
  • de nuez moscada molida
    ½ cucharadita
Armado
  • de queso fresco
    100 g
  • huevos
    5
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • huevo batido
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 483 kcal / 2019 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 41 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων